woensdag 14 augustus 2013

De kittens zijn inmiddels jong volwassen dieren

Hoog tijd voor een update van deze vijf verrukkelijke kittens.
Al hun baasjes zitten op de SilfescianFacebookgroep waar we met z'n alle kunnen genieten van de foto's en verhalen over hun capriolen en knuffelcapasiteiten. Maar omdat die groep besloten is, een selectie van de foto's voor in hun nesttopic.
De eerste foto's zijn van Marley en Ruby. De katjes van Wendy en Rutger in Almere.
We houden een 'competitie Somaliwokkels' op die Facebookgroep.

Mooie staart!!

Toen waren ze nog niet zo lang 'het huis uit'.
En nog een keer de staart van Marley.
 En deze vond ik nog op Facebook.


De mooie Shamina. Zij heeft onlangs een paar uurtjes gelogeerd bij de dierenarts. Ze is nu gecastreerd en krijgt dus geen last van haar hormoontjes. Haar vacht was al zo mooi maar gaat nu alleen maar voller worden. Zij woont bij Rob en Yvonne in Delft. Haar mensen nemen haar in de weekenden mee naar de camping waar ze keurig aan een tuigje wandelt. 
Deze foto van Shamina kwam gisteren op het Facebookgroepje langs. Fotobewerking is van Mona.


Monty woont helemaal in Belgiƫ, bij Ruth en Dirk. Hij heeft het zwartzilveren Somalipoesvondelingetje Abby als vriendinnetje.

Dolle pret met het keukenpapier.

Hij heeft een prachtige glanzende vacht met een veelbelovende pluimstaart.Na hard spelen en lekker eten is het goed rusten.


Ik moet Niek en Carola in Amsterdam, de mensen van Belle en Crook, het kitten van Shabanou en Jack, nog om nieuwe foto's vragen. Deze zijn van de dag dat we ze daar brachten. Hun buitenren is een feest. Via een luikje in de muur kan het stel naar binnen en buiten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten